17. maaliskuuta 2012

Yläkerran rakennusta Tervetuloa yläkertaamme!

Samanaikaisesti kun Sinistä Kuistiamme on rakennettu - joka onneksi alkaa olla jo melko valmis - meille on rakennettu yläkertaa. Sinne tulee tytöillemme huoneet + aulatila. Tässä tämänhetkisiä tunnelmia...


9 litran tasoituslaastipurkit ja maalipurkit odottelevat koko ajan tekijäänsä (joka valitettavasti olen minä...)Väänsin aika kauan kättä erinäisten projektiin liittyvien rakennusalan asiantuntijoiden ja tarvikkeiden myyjien kanssa kättä lattiasta - heidän näkemyksensä lattian rakenteesta oli lastulevy + muovi + laminaatti/parketti, mutta pidin pääni ja nyt yläkerran lattiassa komeilee mäntylankkulattia, jonka aion maalata vaniljanvalkoiseksi! Ostin juuri tänään 9l Betoluxia, sävytettynä sävyllä Gardenia, jota olen käyttänyt aiemminkin ja joka on mukava vaalea sävy. Päädyin Betoluxin perinteiseen öljypohjaiseen maaliin vesiohenteisen sijaan, koska perinteinen on kiiltävämpi. Kiitos kaikille blogisteillekin, jotka olette minulle kertoneet lattiamaalitietouttanne! Lankkulattiassa on hienot raot :-) Lankut ovat noin 20 cm leveitä. 
Katot ovat helmipaneelia.Tänään löysin myös aulatilaan ehkä sopivan tapetin, siitä kuva myöhemmin...


7 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää jo tuossa vaiheessa! Mutta on sinulla iso homma odottamassa.

  VastaaPoista
 2. Oi, pikkasen mä olen kateellinen tuosta lattiasta ja siitä mikä siitä tulee <3 <3
  On varmasti vaivan väärti!!

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää!!! Ja loistava lattia! Meilläkin yläkerta remontissa tällä hetkellä, mutta vähän on erilainen näkymä..

  VastaaPoista
 4. Aika homma sinulla on edessä. Aloita pian niin saat nopeammin valmiiksi. :-)
  Lattiasta tulee varmasti kaunis.

  VastaaPoista
 5. Hyvä, kun pidit pääsi ja sait lankkulattian.

  Ovatko lankut olleet hieman kosteita lattiaa tehdessä, kun nyt jo on lattiassa rakoja?Ettei vain ole lankkuja makuutettu sateessa ennen kuin ostitte ne? Vai rakennusmiehetkö ovat toheloineet? Jos näin on, teidän kannattaa vaatia hinnanalennusta. Sutta ja sekundaa ei pidä hyväksyä missään vaiheessa. Ja laatu maksaa aina vähän enemmän, mutta se kyllä kannattaa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista! Celia - lankut eivät olleet kosteita ja rakennusmiehet eivät toheloineet, vaan tilasin tällaisen :-) Timpuri sanoi, että leveät lankut tulisi ottaa vähän ajan päästä irti ja laittaa uudelleen, niin ei tule rakoja, mutta minä pidän raoista :-) Laittaisin laminaattia tai parkettia, jos haluaisin raotonta ja teollisen näköistä.

  VastaaPoista
 7. Meillä raot tulivat tosiaan myöhemmin, kun otettiin mökkikuivaa tavaraa eikä maltettu odottaa kuivumista tarpeeksi kauan. Mutta nyt lankkulattiat ollet paikallaan jo yli 13 vuotta. Rakoineen päivineen. Ja edelleen NIIN hienot !

  VastaaPoista

Mukavaa kun jätät kommentin!