24. maaliskuuta 2012

Tapettipohdintoja


Yläkerran aulaan pitäisi valita tapetti. Olen päätymässä johonkin harmaa-ruskeasävyyn, joka sopii monen kassa yhteen. Olen surffaillut netissä ja pläräillyt tapettikirjoja kaupoissa... Vaikeaa tämä tapetin päättäminen! Tässä kaksi tapettia, joita olen harkinnut:K-Raudasta saisi yllä olevaa suoraan hyllystä. Helppoa ja värisävy ok.
 


 Yllä Boråsin Lace, josta pidän kuviona, mutta värit eivät ole ihan just sitä, mitä ajattelin.Tässä kokeilupala K-Raudan tapettia. Tuliskohan liian tumma?


5 kommenttia:

 1. Molempi parempi... Tapettien valinta on jotenkin tosi vaikeaa. Pikkupalasta on vaikea kuvitella, miltä koko seinä näyttää.
  Kauniita ovat molemmat, joten kumpi vain, mielestäni.

  VastaaPoista
 2. Pidän tuosta ylemmästä harmaasta tapetista.

  Tila näyttää valoisalle ja eikös lattia tullut myös vaaleaksi, joten luulen, että lopputulos ei olisi liian tumma, vaan erittäin onnistunut yhdistelmä.

  VastaaPoista
 3. mä tykkään tost ylemmäst tapetist on tosi kaunis mut jos pelkkät et tulee liia synkkä ni voisko osan seinist maalat valkoseks ja tehdä vaan ns, tehosteseinä ? Meil on valla simmottos tehty koko kodin huoneet, mut tietty riippuu tilast kauhiast ♥ Tai sit semmottost et laitta pariin seinää, mut muute maalaa valkosel ♥

  VastaaPoista
 4. Harmaanruskia minunkin suosikki...Ja jostain syystä vaaliansininen alakaa vallata mieltäni :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! Sussi - joo, lattia tulee valkoiseksi, joten siinä mielessä tosiaan ei ehkä tule liian tummaa. Johanna, tuo tehosteseinä on hyvä idea; meilläkin on osa huoneista niin. Nyt tulevassa aulassa on jonkin verran matalia seiniä ja sellaisia "koloja", että ajattelin tapetoida kaikki seinät vaihteeksi... saa nähdä, mihin päädytään.

  VastaaPoista

Mukavaa kun jätät kommentin!