6. maaliskuuta 2012

Teetä ja väriä elämäänKävin työreissulla Helsingissä alkuviikosta ja oli hieman aikaa, joten kävin pyörähtämässä Stockmannilla elintarvikeosastolla ja sisustuskangasosastolla. Verho- & pöytäliinakankaista myöhemmin, mutta tässä pari arjen piristäjää. Eli raidallisia lasagnelevyjä - mitä sitä voisi muuta ihminen toivoakaan???
 


 Tuliaisiksi ulkomailta on saatu Kusmin teetä, joka on tosi hyvää.Tykkään teestä. Ja näistä Korento-kupeista... Aiemmin meillä on Taikaa, mutta nyt on pari korentoa pörähtänyt teekuppihyllyyn...Loviisan Aitasta tarttui jo aiemmin mukaan tällainen söpö kananmunakori.Tässä vielä tuomista Helsingin reissulta, eli Stockmannin omaa valkoista jasmiiniteetä. On todella hyvää! Sopii kevääseen, kun on kevyttä ja raikasta.


4 kommenttia:

 1. Siis raidalliset lasagnelevyt...empä ole moisista kuullutkaan...:)

  VastaaPoista
 2. No onppas hauskase näkösiä, noi lasagnelevyt ;) Se onkki kiva ku voi työreissul käydä vähä shoppailemas, toisel pAikkakunnal piristää kummast vaihtelu elämäs :)

  VastaaPoista
 3. Katselin juuri noita lasagnelevyjä, kun kävin viimeksi Stockmannilla, samoin tuota teetä. Jäivät ottamatta, kun kaapeissa on vielä muuta vanhaa varastoa. Mutta ehkäpä pitää käydä siellä uudelleen.

  VastaaPoista
 4. Jasmintee on hyvää! Sain pari viikkoa sitten lahjaksi todella hyvää aitoa kiinaista jasminteetä. Nyt tekisi mieli olla koko ajan kuppi teetä nenu edessä :)

  VastaaPoista

Mukavaa kun jätät kommentin!