2. maaliskuuta 2012

Kevään kopinaa...Niin keväiseltä tuntuu jo, että ostin kevätkengät, kun sopivat kipsuttivat vastaan :-)
 


Lasten kanssa puuhasteltiin klassisia perunaleimasimia ja lisäksi herkkusienikuvioita.
 


Tyttö halusi välttämättä liittyä johonkin tyttöjen kirjakerhoon ja liittymislahjaksi tuli meikkilaukku. Tai salkku - vai peräti matkalaukku... Ihana laukku! Heräsi kysymys, että pitäisikö itsekin liittyä... Sanoin tytölle, että minulla ei ole koskaan itselläni ollut noin paljon meikkejä! Eikä varsinkaan nuorena, eikä eteenkään lapsena leikkivälineenä... Ajat muuttuvat. Mietin myös, onko ihan ok, että tuon ikäisellä (8v) on meikkejä, mutta nätisti kysyy lupaa aina meikkileikkeihin. Ja toisaalta, kieltäminen saattaa vain lisätä kiinnostusta... Itsellä taas kiinnostus meikkaamiseen saisi mieluusti lisääntyä, kun nyt en jaksa ollenkaan ehostaa.


9 kommenttia:

 1. Onhan kepeät kevätkengät, kauniit.

  VastaaPoista
 2. Kauniit kengät!

  Näyttävät tosiaan ajat muuttuneen meikkien suhteen:) Ihan ymmärrettävää, että kiinnostavat. Mutta yksi huoli tuli minulle mieleen, täyttä varmuutta, miten kaikki meikeissä olevat kemikaalit ja lisäaineet vaikuttavat ihmiseen ei ole. Mitä enemmän olen juttuja aiheesta lukenut, sitä tarkemmaksi olen tullut hankkimieni tuotteiden suhteen.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kengät!!!

  Ja ihana meikkilaukku.

  VastaaPoista
 4. Ihanat kenkät ja makee meikkisalkku :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat kevätkengät, aurinkoa viikonloppuusi!

  VastaaPoista
 6. Kauniit kengät ja ihana laukku! :-)

  Ihania kevät hetkiä teille! :-)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteista! Sussi - tuo on todella tärkeä kysymys. Itsekin ajattelin, että koska tällainen tulee kaupanpäällisiksi, on varmaan tosi halvalla (lapsityövoimalla?) ja huonoista materiaaleista tehty. Tämä pelko tosin koskee nykyään vähän kaikkea, mitä ostaa. Mutta yritin katsoa mitä meikit sisältävät ja paketissa olikin isolla tekstillä ainekset ja niitä oli aika vähän. Lasten meikit tuntuvat olevan aika "kevyitä", eivät pysy hyvin ja ovat hyvin vaaleita. Ja meikkejä lähinnä pyöritellään käsissä, eli niitä on kiva järjestellä ja joskus sipaistaan jotain poskille. Eli varsinaista meikkaamista näyttää leikeissä tapahtuvan vain ehkä kerran-pari kuukaudessa, joten ehkäpä mitään vaaraa ei ole. Ehkä.

  VastaaPoista

Mukavaa kun jätät kommentin!