27. helmikuuta 2016

Mallan Makeissa!

 
Pitkäaikainen unelma toteutui tänään, pääsin käymään Mallan Makeissa Ilmajoella! Viime tipassa ennen sulkemisaikaa ehdimme paikalle, mutta ehdimme kuitenkin :-) Kakku oli ihanaa ja tee hyvää! Olin suunnitellut ostavani töihin uuden teemukin ja juuri ihanan sainkin käteeni teen kera. Hyllystä samanlaista ei löytynyt, mutta Malla myi tuon käyttämäni kupin minulle!
 
 
Mallan puodissa oli ihastuttava tunnelma!
 
Pavlova oli suussasulavan hyvää!
 
 
Ihana, aurinkoinen päivä!
 
 
 
Kotona piti heti testata uutta kuppia :-) 

9 kommenttia:

 1. Eikös ole oikea herkkupaikka! Minäkin pääsin vihdoin käymään siellä,kolme vuotta siitä haaveilin. Meille lähti keväisiä tekstiilejä, mutta kupitkin oli ihania.

  VastaaPoista
 2. Kyllä, se on ihan uskomaton paikka! Pitäisi päästä joskus oikein ajan kanssa. Nyt oli vain puoli tuntia aikaa... Mutta onneksi edes sen verran! Ei oltu varmoja, ehditäänkö ollenkaan. Asutaan Turussa ja kurvattiin tuonne Rovaniemen kautta :-) Olisin halunnut ostaa maalia, mutta en sitten osannut äkkiseltään päättää, mitä sävyä... Pitänee tilata netistä kun saan päätettyä!

  VastaaPoista
 3. Oi, tuo Mallan kahvila näyttää niin ihanalta! Tuolla minäkin haluaisin päästä joskus käymään, vaikka matka sinne onkin pitkä. Itselläkin on unelmana oma kahvila ja Mallan Makeat toimii juuri sillä periaatteella, millä minkäkin haluaisin omaa kahvilaani pyörittää. Kerrassaan hurmaava paikka ♥

  Olit käynyt kommentoimassa blogissani ja tulin nyt vastavierailulle. Sinulla on ihana blogi ♥ Jäin heti lukijaksesi.

  VastaaPoista
 4. Heeeiiii!! Se olit Sinä! En yhtään osannu aavistaa! :) Olisit vaan esitellyt, että Marsa siniseltä kuistilta! :) No oli kiva kuitenkin nähä! Toivotaan, että pääset uudestaankin ilimajoelle!

  VastaaPoista
 5. Malla, oli kyllä todella ihana nähdä ihana talonne - oli niin hässäkkä, kun tultiin niin viime tipassa, etten saanut siinä reissussa rähjääntyneenä ryhdyttyä tarinoimaan - ja sinulla näitä ihailijoita varmaan riittää, ettet varmaan kaikkia blogeja voi mitenkään muistaa :-) Mutta uudestaan olisi ihana tulla, paremmalla ajalla!

  VastaaPoista
 6. Moikka Marsa! Hei onni suosi sinua blogiarvonnassa, otatko yhteyttä teijapk @ netti.fi? :)

  (Ja aikast kivalta näyttää tuo Mallan paikka myös...)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, onpa mahtava saada testata ihania tuoksuja! Kiitos Kelorannan Teijalle!!!

  VastaaPoista

Mukavaa kun jätät kommentin!