1. marraskuuta 2015

Uusi kylpyhuone


Täällä ollaan oltu remonttihommissa!

Muutama vuosi sitten rakennettuun talomme yläkertaan on vihdoin tulossa kylppäri! Tähän asti tila on ollut varastona kipsilevypintoineen. Sillon kun yläkerta rakennettiin, kaksi nuorinta lastamme olivat ihan pieniä ja en jaksanut tuolloin kylppäriä lähteä tekemään. Nyt päätin, että se on tehtävä. Laatoittajana on toiminut -tadadadaa- minä itse! Sen takia on pitänyt muutama vuosi keräillä rohkeutta :-) Olen kyllä useammankin wc:n ja kylppärin laatoittanut aiemmin, mutta aina se on sellainen ponnistus. 

Nyt kylppäri tulee enemmän kuin tarpeeseen kun vanhin tyttö kolkuttelee teini-iän porteilla ja keskimmäinenkin on jo muuttanut yläkertaan asumaan. Oma wc-kylppäri on heille aikas kiva juttu + helpottaa aamuruuhkaa alakerrassa :-)

Laattavalinnoista ja värimaailmasta sen verran, että itse kaavailin pitsipintaisia laattoja ja sen sellaista, mutta vanhin tyttö haluaa selkeää ja simppeliä, että nyt mennään sitten jossain välimaastossa. Valmiita kuvia luvassa toivottavasti pian! Tää remppa alkaa jo hieman väsyttää...

3 kommenttia:

 1. Kätevä emäntä olet! Täälläkin ollaan rempan kourissa, onneksi loppumetreillä. Sauna/khh remppa vaatii veronsa mutta olemme käyttäneet apuna ulkopuolista työvoimaa. Kuvia blogissani.

  VastaaPoista
 2. Täällä haaveillaan pesuhuoneen "räjäyttämisestä" Alkaa olemaan jo elinkaarensa päässä :)

  VastaaPoista
 3. Taitava olet!

  Kovasti näyttää samalta värimaailmalta kuin pari kesää sitten remontoitu oma kylppärimme:)

  VastaaPoista

Mukavaa kun jätät kommentin!