4. marraskuuta 2014

Kaamosta


Onpa pimeää. 
Kynttilöiden ja teen voimalla mentävä vaan eteenpäin :-)
Onneksi nykyään on hyviä led-kynttilöitä, joita voi lapsiperheessä turvallisesti poltella. Vaikka eiväthän ne yhtä ihania ole kuin oikeat.

10 kommenttia:

 1. Pimeää on, ja tällä hetkellä ihan hirmuinen tuuli ulkona.

  VastaaPoista
 2. Meillä tuulee ja sataa kaatamalla :/…nätit on noi sun ledit, mulla on enimmkseen tuikkumallisia ja pari pikkusen isompaa muttei noin komeita.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista! Taitaa olla samat kelit monessa paikassa :-) Ikeasta saa halvalla näitä ledejä, ovat mielestäni myös hyvän sävyisiä, aika vaaleita, kun jotkut ovat tosi keltaisia.

  VastaaPoista
 4. Pakko kysyä, että mistä tuo peilin kautta näkyvä kattovalaisin on peräisin? On tosi kaunis! :) Valoa ja iloa kaamoksen keskelle! :)

  VastaaPoista
 5. Maria, valaisin näyttää kuvassa näköjään kokovalkoiselta. Se on oikeasti sellainen itämaistyyppinen, pitsikuvioitua lasia. Ja ainaskin kymmenen vuotta vanha, mistä lie peräisin, olisko jostain raumalaisesta sisustusliikkeestä...

  VastaaPoista
 6. Kauniita - ei ensi silmäykseltä uskoisi ledeiksi. Täytyypä pistää hankintalistalle :)

  VastaaPoista
 7. Tässä vuodenajassa parhainta onkin lyhdyt ja kynttilät. Eiväthän ne valoisassa näkyisikään!

  VastaaPoista
 8. Onpa teillä kaunista <3 Meillä kanssa nuo led kynttilät on pelastus, ihanaa kun niitä on niin saa niitä poltella rauhassa lasten kanssa.
  Ulkolyhdyissä ovat myös käteviä (varsinkin hämäräkytkimellä olevat) kun laittaa kelmun ympärille patteriin ei mee vettä niin menee nuo sisäkäyttöisen led kynttilät hyvin ulkonakin ja ei tarvii muistaa aina niitä ulos pistää, nättiä pihalla <3

  VastaaPoista
 9. Milla, todella paljon kiitoksia tuosta kelmuvinkistä!!! Olenkin huomannut saman ongelman, että patteri kastuu ja miettinyt, mitä asialle voisi tehdä. Kelmua siis! Kiitos!

  VastaaPoista

Mukavaa kun jätät kommentin!