23. helmikuuta 2013

Tarjotin ja pillejä
Tällaista metallitarjotinta olen joskus ihastellut jossain ja nyt hiihtolomareissulla ollessa löysin sellaisen eräästä matkan varren sisustusliikkeestä. Sieltä ostin myös GreenGaten punavalkoisia paperipillejä. Ajattelin laittaa niitä tikkarikepeiksi/cake pop-tikuiksi. Onko jollain kokemusta, kestävätkö tuollaisessa käytössä, kun ovat paperia?
Reissulla kävin myös Kuopion Amanda B:ssä. Ihana kauppa! Olen käynyt siellä aiemminkin ja ajattelin, että nyt on pakko päästä, kun sielläpäin oltiin. Yllä olevan kuvan kynttilöiden ympärillä oleva harmaa pitsinauha on sieltä. Ja pillien alla oleva pinkkin keväthuivi. Ja ostin sieltä muutakin, siitä myöhemmin lisää. Mutta tässä vielä kuva ihanasta kassista, jonka sain. Se käy vaikka luistinpussiksi :-)


Iloista lauantaita kaikille!4 kommenttia:

 1. Itsekin tilasin paperipillejä pojan synttäreille ja tulin miettineeksi juuri samaa, eli sopivatko cakepopseihin :) Kaunis kynttiläasetelma!

  VastaaPoista
 2. Hyvää viikonloppua sinulle Marsa!

  VastaaPoista
 3. kauniit nuo "pitsikynttilät".

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Hei, nappasin ihanaa turkulaista blogiseuraa pikkutalon Sannalta. Kiva kun löysin tänne! Täällä toinen turkulainen, liian kaukana..

  VastaaPoista

Mukavaa kun jätät kommentin!