14. lokakuuta 2012

Soihtujen sammuttajaTämän kätevän pikku välineen kaivoin kesäkätköstä taas tänään esiin. On muuten ihan huippuhyvä - ei tarvitse miettiä miten soihdut ja muuta kynttilät saa talvella sammutettua ulkona (puhaltaminen kun esimerkiksi on, kuten tiedätte, tosi hankalaa) ja ei tarvitse kyykistellä. Viime vuoden talikerrostumista näkyy, että käytössä on ollut :-)

 Ostin tämän muutama vuosi sitten läheisestä sisustusliikkeesta, jota valitettavasti ei enää ole. En ole näitä paljoa markkonoilla nähnyt - jos tiedät, mistä Turun seudulla tai netissä näitä saa, vinkkaa minulle, tarvitsisin varalle toisen! Pelkään, että rautalanka menee poikki, kun välillä sitä pitää taivuttaa jos kynttiläpurkin suu on ahdas.Laitoin naulan kuistin ulkoseinään, johon tuon saa käden ulottuville roikkumaan :-)


4 kommenttia:

 1. Kätsy vehje! Enkä ole sellaista ennen nähnyt. Ostaisin meillekin jos törmäisin jossain tuommoseen.

  VastaaPoista
 2. On todella kätevä ja käytännöllinen. MInullakin on sisälle ja ulos omat. Eikä sitä savuakaan tule niin paljon kun tukahduttamalla sammutetaan. Ihania syksyisiä kynttilän polttoiltoja!
  -päivi-

  VastaaPoista
 3. Vaikuttaa kätevälle välineelle! En ole tuollaisia nähnyt myynnissä, mutta jos tulee vastaan täytyy ostaa meillekkin tuollainen:)
  Tunnelmallista viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Minulla on sisäkäytössä ollut vastaavanlainen. Varsi siinä on lyhyempi. Olen ostanut sen aikanaan Ikeasta.

  VastaaPoista

Mukavaa kun jätät kommentin!