9. syyskuuta 2012

Portaikko


Tervetuloa uuteen yläkertaamme!


 Tästä pääsee kapuamaan tyttöjemme valtakuntaan :-) Seinälle laitoin kuvia lapsista ja vähän muistakin tummiin kehyksiin. Tässä portaat olohuoneesta käsin. 
Portaiden valmistaja teki portaat "omalla riskillämme", eli ei suositellut kokovalkoisia, kun kuluvat kuulemma helposti. Tai jotain sellaista, en muista. Olen kuitenkin oikein tyytyväinen portaisiin.
Turvaportti on isoisäni käsialaa, ja ollut meillä aiemmissakin asunnoissa käytössä, mutta portin voisi jo samantien poistaa, kun ei se kuopusta tunnu pidättelevän. 
Tässä alla yläkerran olohuone/aula portailta päin kuvattuna:Yläkerran aulassa komeilee vanha sohvamme, joka on ollut meillä jo yli 10 vuotta ja on vielä ihan hyvä. Jotkut kivat tyynyt pitäisi löytää ja ehkä jokin taulu seinälle. Lamppu on Ikeasta. Aika moderni meille, mutta pitää välillä hieman uudistua :-)

Tyttöjen huoneisiin palaan myöhemmin.

5 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän kauniit portaat!
  Heheh, meillä meinaan ihan tismalleen saman laiset :) Olen kyllä tykännyt niistä todella paljon, mutta meillekkin ne tehnyt puuseppä sanoi, että nää sitten likaantuu heti. Ja niinhän ne tekee... Niissä näkyy pöly, koirankavat, omat hiukset (mulla tummat kikkurat, jotka lentelee holtittomasti päästä)ja kaikki muu mahdollinen. Mutta imuroinkin ne vähintään joka toinen päivä :) Enkä vaihtaisi miksikään muuksi!
  Sohva on myös tosi kiva, ei ole kyllä yhtään sen näköinen että se olisi ollut jo 10 vuotta käytössä!

  VastaaPoista
 2. Kauniit portaat:) haluaisin meillekin kokonaan valkoiset portaat.

  VastaaPoista
 3. Näyttää ihanalle teitin portaat ja portaikko!Ajankohtanen aihe itellekki ku ollaan nyt pari viikonloppua laiteltu yläkertaa ja portaikkoa...sais nyt vaan kuvailtua:)
  Tykkään noista tummista kehyksistä valtavasti!Hieno kollaasi:)

  VastaaPoista
 4. Onpas kaunis portaikko ja tuo tapetti on aivan huippu!

  VastaaPoista

Mukavaa kun jätät kommentin!