27. toukokuuta 2012

Sisällä kuistilla...Esittelenpä hieman kuistia sisältä, kun en muista milloin viimeksi olen siitä laittanut kuvia. Kuisti on sisältä melkein valmis, vaatekaappien ovet kaipaavat vielä viimeistelyä. Laitan niistä kuvia myöhemmin.

Kuistin sisäpuoli oli tänään ajankohtainen kun heiluin ulkona koko aamupäivän ja nolosti käräytin käsivarret auringossa... Iltapuolella siis istuskelin kuistilla sisällä. Mikä olikin kiva juttu, koska pääsin testaamaan nimenomaan oleskeluun suunnittelemaani penkkiä bloggailun merkeissä. Toimii!
 


Ylempi kuva on otettu penkillä istuessa ja alempi kuva, kuten näettekin, hieman eri suuntaan. Yläkuvassa vasemmassa reunassa näkyy kuistin uusi ulko-ovi ja alemmassa kuvassa ison oikealla olevan kaapin vieressä on talon vanha ulko-ovi, nykyään siis väli-ovi :-) 

Penkin vieressä on lisää vaatekaappeja, paikalle helmipaneelista rakennettuja, joista siis kerron joskus myöhemmin.
6 kommenttia:

 1. Ihana talo teilla. Onko se uusi vai vanha? Ja ihana toi tytøn liitutaulu. Mista olet hankkinut?

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kalamuija. Talo on 2006 rakennettu alakerran osalta ja nyt on kovasti puuhattu yläkertaa ja tuunattu taloa, eli lisätty kuisti ja lyhty kattoon. Tytön liitutaulu on Ikeasta, siis se iso, jaloilla seisova. Joissain vanhemmissa kuvissa on myös pieni vaaleanpunainen liitutaulu, jonka alkuperää en tiedä.

  VastaaPoista
 3. Oi miten kauniisti valo tulee kuistillesi sisään, ihanat kirjoittelupaikat!
  Ilona

  VastaaPoista
 4. Kaunis kuisti! ♥

  Ja tutunnäköiset tyynyt, meillä samanlaiset. Rakastan tyynyjä. Niitä lojuu meillä jokapaikassa...

  VastaaPoista
 5. Kaunis kuisti!!!
  Käräytin myös itseni auringossa lauantaina, mutta mulla meni rintakehä ja kasvot... Onneksi puna alkaa hellittämään pikkuhiljaa :)

  VastaaPoista

Mukavaa kun jätät kommentin!