1. huhtikuuta 2012

VirpomassaTänään on toden totta virvottu! Meidän pikkuiset kävi naapurustossa ja meillä kävi noin kymmenkunta porukkaa. Joka porukassa noin kolme. Meinasi karkit loppua kesken! Onneksi on tapana olla varajemmoja...Virpominen sujui hienosti ja riimikin - no, sinne päin "pitsa mulle, palkka sulle"... (Näin äiti ja isä haluaisivat silloin tällöin sanoa ovella, mutta lapset eivät oikein välitä pitsasta!)

Sitten saaliin kera kotiin päin.Mitä siellä isoisoäidin maitotonkan pohjalla on?
Näin herkullinen näky :-)
Virpomistakkina on omasta vanhasta villapuserostani 95 asteen pesussa kutistamani ja edestä auki leikkaamani takki, johon olen lisännyt villalangalla taskut, reunakoristeet ja muita koristeita.Karkkia siellä, karkkia täällä, karkkia penkillä, lattialla, pyllyn alla ja sukan pohjassa...


Kevätauringon paisteessa katselin kohta 2v poikamme ripsiä ja mietin, pitäisikö hankkia ripsikampa; näyttävät ripset menevän takkuun :-)


Kuistilla oli tänään tunnelma katossa - kirjaimellisesti, kun ystävät kävivät illalla ja lapset keksivät hangata ilmapalloja hiuksiin ja laittaa pallot kattoon!


3 kommenttia:

  1. Ihana idea ja loistava toteutus tuo virpomistakki! Minun pitäisi ottaa meidän tyttöjen "noita-asut" mietintään juuri "takkien" osalta. Kaunis tuo teidän kuisti / eteinen.

    VastaaPoista
  2. Hauska kuvasarja, tässä tuli hyvälle mielelle:)

    VastaaPoista
  3. Nyt pitäisi löytää vanha villapaita, jotta pääsisi kokeilemaan takin tekoa. Aikast hyvä idea ja taitavasti toteutettu!

    VastaaPoista

Mukavaa kun jätät kommentin!