27. tammikuuta 2012

Pikatuunaus keittiön lampulle



Valaistus aiheuttaa minulle aina päänvaivaa... Aina tuntuu, että valot on liian himmeitä, kirkkaita, väärässä paikassa tai jotain. Keittiön pöydän päällä oleva valo on hyvä siitä, että pöydällä näkee hyvin lukea lehteä ym. ja lampun kupu on mielestäni kivan mallinen, mutta kupu on maitolasia, joten siitä paistaa kirkasta valoa ylös ja sivuillekin päin. Liikaa mielestäni. Viime syksynä heitin ohimennen, lampun paistaessa silmään, ruskearuudullisen pienen liinan lampun päälle ja siinä se oli näihin päiviin asti. Tumman ruskea on kevättä kohden kuitenkin synkkä, joten otin liinan pois. Ja heti alkoi häikäisy häiritä. No, liinavaatekaapille siis ja löysinkin sieltä tällaisen pyöreän pitsiliinan, joka kaksin kerroin taitettuna ja hakaneulalla kiinnitettynä sopi helposti lampun ympärille :-) Ja on mielestäni kivan näköinen ja nyt valoa tulee juuri sopivasti!



Ihania tulppaaneja sain ystävältä ja amaryllis hetken hiljaiselon jälkeen innostui tekemään vielä yhden kukkasatsin. Kunnes eilen kaatui, niinkuin amaryllisten loppu yleensä tulee... mutta onneksi ehdin ottaa kuvan ennen :-) Keittiön sivuverhot on ostettu asuntoon, josta muutimme pois lähes 10 v sitten... Löysin ne sattumalta vanhasta matkalaukusta. Tykkäsin verhoista aikoinaan paljon ja ihan hyvin ne nytkin sopivat! Pöytäliina pitäisi vain saada joku sopiva.



7 kommenttia:

  1. Hieno lampun tuunaus!

    Mulla kans on ollut melkoista noiden valojen kanssa. Ennen oon tykännyt istua melkein pimeässä mutta tänä talvena taas sitten on halunnut enemmän valoa. Mutta ei liikaa=) Vaikeeta on=)

    VastaaPoista
  2. Upean romanttinen tuunaus!

    Meillä mies laittaa joka paikkaan valot päälle ja minä kuljen perässä sammuttelemassa,D! Pidän hämärästä.

    VastaaPoista
  3. Kaunis, kuin talvinen lumihiutale..tunnelmallista <3

    VastaaPoista
  4. Hieno idea, sopii hyvin kevättalveen!:)

    VastaaPoista
  5. Kiva idea! Ja edullinen tapa saada 'uusi lamppu' :)

    VastaaPoista
  6. Ihana raikastus, ihan eri ilme ja herkkä valo, kaunista.
    Ilona

    VastaaPoista
  7. Ihania tulppaaneita ja niin söpö lamppu, hyvää ystävänpäivää!

    VastaaPoista

Mukavaa kun jätät kommentin!