19. tammikuuta 2012

Odottelua...
Sininen Kuisti valmistuu, mitenkäs se sanonta menee, hitaasti, mutta varmasti. Kaikki on mennyt hyvin, mutta hitaasti. Nyt luonnostelin tulevaa kiinteää penkkiä lyijykynällä kuistin lattiaan, yllä olevassa kuvassa näkyy viivat :-) 


Alla oleva kuva on otettu ulkoa sisällepäin kuistille. Takaseinällä näkyvät kaappien rungot ja niiden edessä jokin sahan osa... toivottavasti timpuri ehtii pian tekemään kaapit valmiiksi! Olisi jo ihana saada lasten vaatteet parempaan järjestykseen kuin ennen. Tuohon on siis tulossa joka lapselle oma kaappi, ja miehelle myös :-D 
Kaapin päällä on kori, jonka mukaan kaapistot on mitoitettu, eli iso kori mahtuu ala- ja yläkaappien väliin. Näitä koreja on useampia kaappien päälle, sinne saa pipot ym.


Ihana kun meillekin vihdoin tuli lunta! 3v prinsessamme balettipukukin on saanut hieman levätä, kun sisällä balettipuvussa kirmailu on vaihtunut pulkkamäkeen!Maisemat on pihalla talviset.Vielä on hiukan aikaa osallistua Sinisen Kuistin ARVONTAAN!

11 kommenttia:

 1. Kuistihan alkaa näyttää hvältä !
  Lumi tosiaan tekee luonnosta niin kauniin :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää kuisti. Meillä myös lähivuosina odottaa kuistiprojekti. Kylmästä lämpimäksi. :)

  VastaaPoista
 3. Kuistista tulee kyllä hyvin toimiva, tuollainen kaapisto on todella kätevä.

  VastaaPoista
 4. Kivat nuo maitokärryt!
  Mistä ne olet hommannut? Tykkäisin tommosista VillaLillassa, sais lykkiä rinsessoja kesällä mökistä toiseen :)

  VastaaPoista
 5. Hei Marsa, lämmin kiitos avustasi ja ymmärryksestä. Se on joo tosi turhauttavaa, minäkin olen törmännyt useasti niihin myyjiin, jotka lynkkaavat hyvät ideani: "Ei kannata kun..." joten aina on kiva kuulla, jos voit suositella jotain.
  Voisit laittaa yhteystiedot minulle s-postiin niittylanlapset@gmail.com

  Ja kiva kun löysit tiesi blogiini :)

  VastaaPoista
 6. Ihana blogi sullakin! :) Tulossa hieno kuisti teille. Upeeta kun kaikki saa oman kaapin. Meillä on eteisessä niin minimaaliset säilytystilat, että oikein haaveilen omista kaapeista jokaiselle :D

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva blogi ja koti :) Olisin kysyny kun sul oli kuvas noi ihanat valkoset naisten " töppöset " ( talvikenkät ) ni mist ostit ne ? Must tosi kivan näköset :) Tervetuloa mun blogiin, minkä vast eile avasin :)

  VastaaPoista
 8. Voih! Nyt myöhästyin yhdellä päivällä arvonnasta :( Aivan ihana tuo jäälyhty tulppaanien kera! :) Mukavaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 9. Kivalta näyttää eteisen suunnitelmat. Varmasti tulee hienot kaapit.

  VastaaPoista
 10. Kiitos mukavista viesteistänne kaikille! Johanna, töppöset on ostettu muistaakseni Citymarketista (tai Prismasta).

  VastaaPoista

Mukavaa kun jätät kommentin!