30. heinäkuuta 2011

Tunnustus
Sain Meidän Perhe -blogin Annelta tämän ihanan tunnustuksen. Kiitos!

Tunnustukseen kuuluu kertoa kolme lempiasiaa;

1.Väri
2.Ruoka
3.Paikka jossa haluaisi käydä

Tässä mietteeni näistä asioista:

1. Väri: Viininpunainen ja pullonvihreä. Tykkään jugendtyylistä. MUTTA: inhosin ennen valkoisia sisustuksia, siis sellaisia moderneja tyhjiä kylmän valkoisia huoneita. Tai en voi sanoa, että inhosin, sillä ovathan ne tosi kauniita muilla, jos joku osaa sisustaa hyvin niin ja pitää siitä ja se sopii persoonaan. Mutta itselle en olisi sellaista ottanut. Nyt kuitenkin tämä uudehko tanskalainen tai maalaisromanttinen - tai miksi sitä nimitetäänkin - valkoinen tyyli, joka on runsasta ja lämminhenkistä, on mielestäni aivan ihanaa. Eli ehkäpä tällä hetkellä väri on kohdallani valkoinen, koska se herättää eniten pohdintoja.

2. Ruoka: Päivät täyttyvät vauvansoseiden teosta ja niiden putsaamisesta lapsista, pöydältä, vaatteista, syöttötuolien koloista ja lattioilta. Voi kunpa pääsisi syömään kaikessa rauhassa jotain tosi erilaista, vaikka oikein tulista intialaista johonkin lapsilta kiellettyyn ravintolaan... :-)

3. Paikka jossa haluaisin käydä: Meidän rakenteilla oleva yläkerta valmiina :-) Mutta jos tässä nyt ennemminkin tarkoitetaan matkusteluasioita, niin kaupunkilomat, esim. Pariisi, New York, Kööpenhamina ja Tukholma olisivat mukavia kahviloissa istuskelupaikkoja. Museoissa ja nähtävyyksissä en jaksa enää nykyään yhtään käydä - joskus olin tosi ahkera niiden suhteen, mutta nyt tykkään vain haahuilla ympäriinsä. Ranskan maaseudulla olisi myös mukava ajella polkupyörällä patonkia, viiniä ja juustoa korissa.

Tunnustus pitää jakaa eteenpäin 15 blogille. En kuitenkaan nyt jaa niin montaa (osa niistä, jotka tulivat mieleen, ovat jos saaneet tämän tunnustuksen), eli tässä muutama tunnustus:

Sinisen talon kuulumisia
Päärynäpuun alla

Iloista kesän jatkoa kaikille ja kohta täällä Sinisella kuistilla arvotaan!

3 kommenttia:

  1. Heippa, kiitoksia kovasti tunnustuksesta =) Olen otettu - ja palaan tunnustusteni kanssa piakkoin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon tunnustuksesta! Olet sen itsekin ansainnut :) ja toivottavasti pääset pian syömään sitä tulista intialaista! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kovasti :) Millä taitaa olla sama toive yläkerran suhteen ;) Sitä odotellessa...

    VastaaPoista

Mukavaa kun jätät kommentin!