15. heinäkuuta 2011

Tildaa ja tapetoituja purnukoita


Tildan kankaat ja askartelutarvikkeet ovat ihania! En ole ennen juurikaan niitä käyttänyt, mutta nyt suunnitelmissa on nukensängyn entisöinti. Tavoitteena on tehdä sellainen prinsessan sänky, jossa on herne ja monta patjaa :-) Mutta siitä projektista myöhemmin lisää. Tässä kuitenkin Sinooperissa vierailun satoa, tildan kankaita ja hieno kirja!


Kirjassa on ihastuttavia kuvia, tunnelmia ja ideoita <3
Nukensänkyä varten ostin myös ekaa kertaa elämässäni Decoupage-lakkaa, koska sängyn päätyihin on tarkoitus laittaa tapettia. Siitä tuli mieleen aiemmin tapetilla päällystämäni pahvipurnukat, joista kuva alla. Niissä on päällä Cole & Son -tapettia, jota oli aiemmassa asunnossamme. Se oli todella kaunista, mutta nyt makkarissa on hieman erilaista tapettia, kuten tarkkasilmäinen voi kuvasta nähdä.Verho taas on solmussa siksi, että pikkuiset leikkivät piilosta verhon takana ja tylsänä kielsin leikin, kun pelkäsin verhon rämähtävän alas. Solmussa oleva verho näyttikin aika hauskalta ja solmuun jäivät :-)Ps. olethan jo osallistunut Riviera Maison -arvontaani!

5 kommenttia:

 1. Oi niitä aikoja....Tildailuistani on jo pitkä aika...hurahdin ,enkä vuoteen tehnyt muuta kuin Tildaa...jossakin näyttelyssä oli minunkin luomuksia...olisko ollut Kenkäverossa..Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Jokos tuo uusin kirja on tullut muillekin kielille?
  En Tanskan kielistä haluaisi ostaa,kun en siitä sanaakaan ymmärrä D:
  Ihquja kankaita oot löytäny!! Jään odottelemaan valmistuvia tilda-tyttösiä!

  VastaaPoista
 3. Nina - joo, tildailu vaikuttaa sellaiselta, että siihen saattaa hurahtaa täysin, mutta aika aikaansa kutakin - ja Marianne: en aio itse asiassa tehdä tyttösiä, vaan peittoja sänkyyn :-) Kirja on tosiaan tanskankielinen, ostin lähinnä katsellakseni kauniita kuvia, en tehdäkseni töitä, joten en ohjeita ehkä tarvitse. Jos tarvin, sitten vaan joku sanakirja netistä...

  VastaaPoista
 4. Tilda tuotteet on ihania. Tykkään kovasti.
  Nukensängystäsi tulee varmasti ihana. Laitathan sitten kuvaa blogiisi kun saat sen valmiiksi.
  Kauniita ovat myös päällystämäsi pahvirasiat.

  VastaaPoista
 5. Todella kauniita nuo pahvirasiat!

  Tildakirjoja olen itsekin lukenut, niissä on niin paljon kaikkea kaunista...

  VastaaPoista

Mukavaa kun jätät kommentin!